Tweedehands onderdelen van alle Japanse merken

Motortje.nl richt zich met name op de verkoop van gebruikte onderdelen van alle grote Japanse motorfiets fabrikanten. Dit zijn natuurlijk de merken Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha.

Na demontage van een motor bieden wij uitsluitend de onderdelen aan die voor hergebruik in aanmerking komen. Van alle onderdelen maken wij goede foto’s (het onderdeel afgebeeld is dus het daadwerkelijke onderdeel!), vervolgens worden de onderdelen aan de webshop toegevoegd met een passende omschrijving waarin alle bijzonderheden worden genoemd. Mochten er desondanks nog vragen zijn over het onderdeel, neem gerust contact met ons op.

In onze online shop kun je de motoronderdelen die geschikt zijn voor jouw Japanner. Je kunt jouw onderdeel vinden via het menu of je doet een zoekopdracht rechtsboven in het zoekveld. Na bestelling worden jouw onderdelen via Postnl binnen twee werkdagen bezorgd. Mocht dit onverhoopt niet binnen die tijd lukken, dan hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk, wel graag even een afspraak maken.

Kun je de gewenste tweedehands motoronderdelen niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact (info@motortje.nl of Bel/WhatsApp +31652544702) met ons op. Wellicht dat wij de gezochte parts alsnog bij u kunnen leveren.