Over Motortje.nl

Welkom in de online shop van Motortje.nl, jouw betrouwbare partner op het gebied van gebruikte motoronderdelen tegen een goede prijs!

Motortje.nl is jouw betrouwbare partner op het gebied van gebruikte motoronderdelen tegen een eerlijke nette prijs. De inmiddels uit de hand gelopen hobby is uitgegroeid tot een bedrijf met een brede voorraad aan hoogwaardige gebruikte Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha onderdelen.

Onze werkwijze

Voordat een motorfiets bij ons wordt gedemonteerd worden alle vitale onderdelen eerst getest op werking. Vervolgens wordt de betreffende motor uit elkaar gehaald, alle her te gebruiken onderdelen goed gereinigd en goede duidelijke foto’s per onderdeel gemaakt. Betreffende onderdelen voegen we vervolgens toe aan de online shop en deze worden voorzien van een goede omschrijving zodat jij precies weet wat je kunt ontvangen. Het onderdeel dat je op de foto ziet, is dan ook het daadwerkelijke onderdeel.

Bestellen

Bestellen doe je heel eenvoudig in onze online shop. Per merk selecteer je jouw model motor. Staat jouw onderdeel er niet bij? Rechtsboven kun je door middel van een simpele zoekopdracht binnen onze webshop zoeken naar het onderdeel dat je nodig hebt.

Afrekenen

Bij www.motortje.nl reken je veilig af door gebruik te maken van Ideal, overschrijving, Bancontact (België) of Mybank (Duitsland). PostNL verzorgt de verzending van je onderdelen tot aan je voordeur. Je gehele bestelling is te volgen middels een Track & Trace code. Deze ontvang je automatisch na het plaatsen van je bestelling. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling, graag op afspraak, af te halen.

Niet (meer) leverbaar?

Onze voorraad wisselt sterkt. Dit door verkoop van onderdelen én de aanwas van “nieuwe” tweedehands onderdelen. Vandaag niet leverbaar? Morgen misschien wel! Wij adviseren dan ook om onze online shop www.motortje.nl regelmatig te bezoeken om de nieuwste stand van de voorraad te bekijken. Als je niet (helemaal) zeker weet of het door jouw gevonden onderdeel past op jouw motor, neem ook dan gerust contact met ons op. Bel/Whatsapp naar 06-52544702 of neem contact per mail met ons op (info@motortje.nl). Samen komen we er dan vaak wel uit.